Foreningens Bestyrelse

Bestyrelsen kan kontaktes på mail(snabel-a)einherjerne.dk

Formand - Tobias Wisby Tobiassen

Tobias Wisby Tobiassen er 31år gammel, har spillet rollespil siden han var 23 og er udover sin post i bestyrelsen er tidligere hovedarrangør på Einherjernes ungdomskampagne 1. Søndag.
Tobias spiller primært live, men er til tider set med en Legion hær fra spillet Hordes.

Kasserer - Niels Henrik Konstantin-Hansen

Niels prøver at holde styr på økonomien i det her foretagende, og til hans egen forbavselse går det for det meste ret godt (ish). Han er en halvgammel nar der har skubbet med dukker siden 1999, og da han er opvokset i Nordtyskland, er han kemisk renset for humor og ironi. Derudover har han ikke nogen Suspension of Disbelief-gener, så han er ude af stand til at spille Live, det er han også for fed og for doven til.

Menigt Medlem - Christian Nicklas Christiansen

Menigt medlem Christian Nicklas Christiansen. Han er 21 år gammel, går til daglig på IHA og har spillet rollespil i 7 år. Han bruger meget af sin fritid på at lave grej. Han er ligeledes ofte at finde til foreningens kampagne, hvor han lufter foreningens farver som Averlænding.

Menigt Medlem - Lars Meldahl

Lars er 31 år gammel og har deltaget i diverse rollespils arrangementer de sidste 13 år.

Menigt Medlem - Dennis Persson

Dennis Persson er menigt medlem. Han er 24 år gammel og har spillet live rollespil on and off i 7 år. Han er uddannet diplomingeniør i kemi og læser lige pt videre til civilingeniør i kemi. Foruden studierne står Dennis for Første Søndag som GM og Hovedarrangør.

Menigt Medlem - Anne H. Johansen

Anne H. Johansen er 27 år gammel og er nyligt uddannet historiker.
Anne har spillet Liverollespil siden hun var en ung pige og elsker specielt at lave tøj til rollespil og er derfor ind
ehaver af et helt bibliotek af forskellige sy mønstre.
Udover Liverollespil, spiller Anne med i to bordrollespilskampagner. Tidligere arrangør på flere live rollespils scenarier. 

Menigt Medlem - Mai Isager Nielsen

Mai er: Ikke blevet for gammel til at klæde sig ud. Dedikeret nørd siden altid. Rollespiller, som både nyder live og bordrollespil. Brætspilsentusiast. Gamer. Er til både konsol og PC. Uddannet lægesekretær. Elsker af store og vilde ar. Awesome. But only human. Chat Conversation End...

Previous