Foreningens Bestyrelse

Bestyrelsen kan kontaktes på mail(snabel-a)einherjerne.dk

Formand - Lars

Lars er i sine unge dage blevet oplært af mystiske sure gamle senseis i de forskellige oldgamle rollespilgrene såsom PnP, Figur, live og reenactment. Lars har assisteret og været med i arrangør gruppen på flere af foreningens sommerscenarier og har tidligere været spilleder til foreningens månedlige live-kampagne Første søndag.

Kasserer - Niels Henrik Konstantin-Hansen

Niels prøver at holde styr på økonomien i det her foretagende, og til hans egen forbavselse går det for det meste ret godt (ish). Han er en halvgammel nar der har skubbet med dukker siden 1999, og da han er opvokset i Nordtyskland, er han kemisk renset for humor og ironi. Derudover har han ikke nogen Suspension of Disbelief-gener, så han er ude af stand til at spille Live, det er han også for fed og for doven til.

Menigt Medlem - Christian Nicklas Christiansen

Christian er uddannet elektronisk produktudvikler og er bestyrelsens længst siddende medlem. Han har spillet rollespil i 13 år. Han bruger meget af sin fritid på at sy kostumer, støbe middelalder smykker og lave vilde elektronisk props. Han er ligeledes ofte at finde til foreningens kampagne, hvor han lufter foreningens farver som Averlænding.

Menigt Medlem - Michael Fack

Michael Fack, udover at være mening medlem af bestyrrelsen, har siden september 2019 stået med arrangeringen af Einherjernes kampagnen Første Søndag. Han er 24 år gammel, studerer Datalogi hvortil han har studiejob og har flere års erfaring med bordrollespil inden han, for et par år siden, startede med live rollespil.

Menigt Medlem - Rasmus Hornbæk

Rasmus, er fra den ældre skole af rollespillere og derfor ikke en man ser meget til mere. Han er åbenbart blevet for gammel til rollespilskampagner. Han er meget bange for nerf guns efter han sidst har var afsted til et scenarie med dem blev pløkket til små stykker. Han har i stedet fundet ud af at små plastik dukker ikke skyder igen, så dem bruger han sin tid på.

Menigt Medlem - Anne H. Johansen

Anne er uddannet historiker, og har spillet Liverollespil siden hun var en ung pige. Hun er kreative og elsker specielt at lave tøj til rollespil, og er derfor indehaver af et helt bibliotek af forskellige sy mønstre. Hun er også den, som driver foreningens onsdags workshop, hvor hun deler ud af hendes store erfaring i grej/kostume produktion.
Udover Liverollespil, spiller Anne også bordrollespil.
Hun har mange års erfaring som arrangør af flere live rollespils scenarier for foreningen.

Menigt Medlem - Victor Lundhede Christensen

Victor er en ung knejt på 24 som igennem en lang årrække har spillet rollespil. En kreativ sjæl der altid er frisk på at prøve nye håndværk af - om det er strikning, syning, fotografering eller musik - og til live har han ofte altid et nyt instrument med til at puste lidt liv i stemningen. I hverdagen studerer han Informationsvidenskab med tilhørende studiejob

Previous