Foreningens Bestyrelse

Bestyrelsen kan kontaktes på mail(snabel-a)einherjerne.dk

Formand - Bjørn Holm

Kasserer - Mia Molberg

Menigt Medlem - Christian Nicklas Christiansen

Christian er uddannet elektronisk produktudvikler og er bestyrelsens længst siddende medlem. Han har spillet rollespil i 15 år. Han bruger meget af sin fritid på at sy kostumer, støbe middelalder smykker og lave vilde elektronisk props. Han er ligeledes ofte at finde til foreningens kampagne, hvor han lufter foreningens farver som Averlænding.

Menigt Medlem - Louise Bisbo

Menigt Medlem - Rasmus Hornbæk

Rasmus, er fra den ældre skole af rollespillere og derfor ikke en man ser meget til mere. Han er åbenbart blevet for gammel til rollespilskampagner. Han er meget bange for nerf guns efter han sidst har var afsted til et scenarie med dem blev pløkket til små stykker. Han har i stedet fundet ud af at små plastik dukker ikke skyder igen, så dem bruger han sin tid på.

Menigt Medlem - Anne H. Johansen

Anne er uddannet historiker, og har spillet Liverollespil siden hun var en ung pige. Hun er kreative og elsker specielt at lave tøj til rollespil, og er derfor indehaver af et helt bibliotek af forskellige sy mønstre. Hun er også den, som driver foreningens onsdags workshop, hvor hun deler ud af hendes store erfaring i grej/kostume produktion.
Udover Liverollespil, spiller Anne også bordrollespil.
Hun har mange års erfaring som arrangør af flere live rollespils scenarier for foreningen.

Menigt Medlem - Victor Lundhede Christensen

Victor er en ung knejt på 24 som igennem en lang årrække har spillet rollespil. En kreativ sjæl der altid er frisk på at prøve nye håndværk af - om det er strikning, syning, fotografering eller musik - og til live har han ofte altid et nyt instrument med til at puste lidt liv i stemningen. I hverdagen studerer han Informationsvidenskab med tilhørende studiejob

Previous