Foreningens Bestyrelse

Bestyrelsen kan kontaktes på mail@einherjerne.dk

Formand – Bjørn Holm

Bjørn startede som rollespiller i år 2000, da første søndag startede på vestereng.
Han har tidliger lavet en masse foreningsarbejde i bla. Friluftsrådet, Bifrost, fagforening og Einherjerne.
Udover at sidde i bestyrelsen, vil han ofte være at finde i lokalerne hvor han syr på sit grej eller hjælper andre med deres læder eller træ projekt.

Kasserer – Mia Molberg

Mia har altid været glad for at arbejde med regnskab og budgetter og har derfor sprunget på posten som kasserer. I sin fritid har hun altid gang i mange forskellige kreative projekter inden for en lang række håndværk. Hun kan tit findes ude ved foreningens rollespilskampagne, hvor hun prøver mange nye roller og koncepter af, enten som spiller eller NPC. Når der ikke er live-rollespil at tage til, eller kreative projekter der skal færdiggøres, må hun nøjes med at spille bordrollespil med sin vennegruppe.

Menigt Medlem – Christian Nicklas Christiansen

Christian er uddannet elektronisk produktudvikler og er bestyrelsens længst siddende medlem. Han har spillet rollespil i 15 år. Han bruger meget af sin fritid på at sy kostumer, støbe middelalder smykker og lave vilde elektronisk props. Han er ligeledes ofte at finde til foreningens kampagne, hvor han lufter foreningens farver som Averlænding.

Menigt Medlem – Louise Steingrimur Bisbo

Louise er uddannet TeknoAntropolog, som er læren om menneskets interaktion med Teknologien og arbejder nu med digitalisering og udvikling, som Proceskonsulent. Hun har været en del af Einherjerne siden 2016, men har siden hun var meget ung spillet Pen and Paper og en smule live rollespil. Du vil højest sandsynligt møde Louise til Første Søndag, hvor hun både har været NPC, Ork og nu mest som seersken Brynja. Hun vil også være til stede ved både Brætspilsonsdag og Workshop Onsdag, hvor hun både syr, tryller med fimoler, laver sit eget lædergrej, nålebinder (vikinge “hækling”), strikker eller noget helt sjette. Du kan altid bede hende om hjælp til det kreative.

Menigt Medlem – Jens Beyer Østergaard

Jens er uddannet Cand.IT fra Aalborg Universitet, men arbejder til dagligt, som salgs og kundeservicemedarbejder i et el og gasselskab i Aarhus. Han har været aktiv i rollespilsmiljøet og Einherjerne i to omgange af hans liv. Første gang i de unge teenager år til midt tyverne og i anden omgang i midten af trediverne og fremadrettet. Han har også tidligere været arrangør af Einherjernes Første Søndag dengang i de gode gamle dage, hvor der var 600 deltagere ude på Vestereng.

Menigt Medlem – Anne H. Johansen

Anne er uddannet historiker, og har spillet Liverollespil siden hun var en ung pige. Hun er kreative og elsker specielt at lave tøj til rollespil, og er derfor indehaver af et helt bibliotek af forskellige sy mønstre. Hun er også den, som driver foreningens onsdags workshop, hvor hun deler ud af hendes store erfaring i grej/kostume produktion.
Udover Liverollespil, spiller Anne også bordrollespil.
Hun har mange års erfaring som arrangør af flere live rollespils scenarier for foreningen.

Menigt Medlem – Victor Lundhede Christensen

Victor er en ung knejt på 27 som igennem en lang årrække har spillet rollespil. En kreativ sjæl der altid er frisk på at prøve nye håndværk af – om det er strikning, syning, fotografering eller musik – og til live har han ofte altid et nyt instrument med til at puste lidt liv i stemningen. I hverdagen studerer han Informationsvidenskab med tilhørende studiejob

Comments are closed.