Bordrollespil

Dungeons and Dragons tirsdag hele november.

Alle tirsdag aftner i november 2022 spiller vi Dungeons and Dragons 5e i lokalerne!

Denne kampagne er mest for nye spillere der ikke har prøvet bordrollespil før, men hvis fingrene klør efter at kaste en 20-sidet terning og du gerne vil hjælpe nye spille, så er du også meget velkommen.

Tirsdag d. 8. november afholder vi en session 0 for spillet. Her laver vi karakterer, snakker regler, møder hinanden, og forventningsafstemmer. Forældre er meget velkomne til at deltage for at høre mere om hvad Dungeons and Dragons er, samt at stille alle de dumme spørgsmål 😊

Gruppen: Maks 7. deltagere (maks. 6 spillere og 1 Dungeon Master).

Tidspunkt: Hver tirsdag aften i november 2022 mellem 19:00-21:30. (Det okay at gå lidt før tid hvis man ikke kan hele aften, men prøv at vær der fra start kl. 19:00.)

Kontakt: @martin.n.straarup på mail martin@martinstraarup.dk hvis du ønsker at deltage. Skriv gerne hvis du har prøvet at bordrollespil før.

Bordrollespil, såsom Dungeons and Dragons, går meget ud på at give plads til at flette en fortælling sammen omkring bordet, besluttet af deltagerne og tilfældige kast med terningerne.

FAQ – De hurtige spørgsmål:

Hvornår foregår det?

Tirsdag aftner i november 2022 mellem 19:00-21:30. Det er okay at smutte lidt før tid hvis der er behov for det, men vær der gerne til starttidspunktet.

Hvad skal jeg selv gøre?

Du skal have spist aftensmad, så maven ikke knurrer som en sulten hobbit 😉

Hvis man ikke kan nå at spise inden, så er det også okay at spise i ro og mag mens vi spiller.

Skal jeg have bøger, terninger og figurer med?

Nej. Jeg stiller mine egne ting til låns mens vi spiller i november. Hvis du ønsker selv at have dine egne bøger, figurer, terninger så skal du selv købe det. Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe med at skaffe tingene og evt. male figurer.

Hvad med snacks og sodavand?

Foreningen giver lidt snacks (popcorn osv.) og man kan købe sodavand i lokalerne for 10 kr. pr. dåse. Du må også gerne tage dit eget med hjemmefra.

Skal jeg kunne engelsk?

Nej. Det er en fordel at kunne engelsk fordi alle reglerne står på engelsk, men vi skal nok hjælpe hinanden med at forstå reglerne på en måde der giver mening.

Skal jeg virkelig sidde ved bordet fra 19:00-21:30?

Så længe man ikke forstyrrer de andre ved bordet, så er det okay at tage en lille pause. Skal man smutte tidligt pga. bus eller sengetid, så er det selvfølgelig i orden. Prøv dog så vidt muligt at være der til start kl. 19:00 så vi kan komme godt i gang.

Er 6 spillere og en DM ikke stor en gruppe?

Jo, men dette betyder også, at hvis et medlem i gruppen bliver syg eller er forhindret i at deltage en aften, så kan gruppen stadig fungere og spille. Størrelsen betyder også, at vi kommer til at skulle give hinanden lidt plads, og vi kommer til at øve os i at spille hinanden op. Dette vil vi også snakke mere om til “Session 0” d. 1 november.

Jeg kan ikke deltage til alle aftner, men vil helt vildt gerne være med. Kan jeg det?

Det er helt fint. Skriv hvilke aftner du ikke kan deltage, og så finder vi ud af, hvad der er mest smart.

Jeg er ikke medlem af Einherjerne, så kan jeg stadig deltage?

Hvis gruppen ikke bliver fyldt op skal du være velkommen. Vær dog opmærksom på, at hvis du ikke er medlem af Einherjerne, så koster det 30 kr. at deltage i aktiviteter i foreningslokalerne hver gang (første gang i lokalerne er dog gratis 😉).

Jeg er helt nybegynder, så kan jeg deltage?

Ja. Denne kampagne er lige til dig!

Jeg er Dungeons and Dragons veteran må jeg komme med på denne uventede rejse?

Ja. Specielt hvis du har lyst til at hjælpe med at guide og støtte nye rollespillere. Spillet kommer til at fokusere på nyere spille, men dette snakker vi mere om til “Session 0” d. 8. november.

Hvilket level starter vi som?

Planen er, at vi starter som level 2, for at alle får en følelse af spillet og hvad ens karakter har af evner. Dette vil vi snakke mere om det til “Session 0” d. 8. november.

Hvilken udgave af Dungeons and Dragons spiller vi?

5 edition.

Kan jeg få lov til at være Game Master/Dungeon Master?

Ja for søren! Det vil være mega fedt! Skriv til mig og så finder vi ud af det. Det kunne være vildt fedt at lave flere sessions med andre DM’er ude i fremtiden 😊

Comments are closed.