figur spil

Tabletop Torsdag

Den hyggeligste forening i Aarhus, hvor du kan spille figur- og brætspil!

Hver torsdag samles medlemmerne for hygge og figur spil i foreningens lokaler.

Der er et bredt udvalg af spil at vælge imellem. Populære figur spil inkluderer Warhammer Old World og A Song of Ice And Fire.

Andre figur spil såsom X-wing, Armada, Warhammer 40k, Dark Age, Black Powder, Bolt Action, Battlefleet Gothic og Infinity er også på programmet.

For at imødekomme figurspilleres behov, stiller Einherjerne spilleplader og terræn til rådighed, så du skal blot medbringe dine hære, målebånd og terninger.

Pris: Deltagelse er gratis med et fuldt medlemsskab. Er du ikke medlem koster det 30 kr. pr. gang. Hjælp os med at opretholde foreningens økonomi ved at blive medlem og betale bidrag.

Koordinering: Arrangementerne koordineres på Einherjernes tabletop Facebook-gruppe.

Tidspunkt: 18:30 – 23

Lokation: Rytterknægten 1, 8210 Aarhus. Se her

Husk at medbringe kontanter eller brug MobilePay til køb af drikkevarer til gode priser.

Kom og vær med til at forme Einherjernes aktiviteter!

Mangler dine figurer at blive malet?

Vores lokaler er det perfekte sted at male dine figurer i godt selskab. Tag en ven med eller mød nye mennesker, mens du udfolder din kreativitet. Husk at booke lokalerne inden.

Figur turneringer

Vi opfordrer medlemmer til at arrangere spil og turneringer ud over vores faste torsdagsaftener. Det er en fantastisk mulighed for at dele din lidenskab med andre og skabe uforglemmelige spiloplevelser. Kontakt bestyrelsen for at arrangere andre spildage og turneringer på mail@einherjerne.dk.

Dato

25 apr 2024
Expired!

Tidspunkt

18:00
Lokalerne

Lokation

Lokalerne
Rytterknægten 1, 8210 Aarhus V
Kategorier

Næste forekomst

Scroll to Top