Generalforsamling 2023

Velkommen til begivenheden for Einherjernes Generalforsamling 2023.
Datoen er fredag d. 10. februar fra klokken 16.30. Selve Generalforsamlingen starter 17.30.

 

PARKERING

Der kan, som altid, parkeres på de anviste pladser omkring lokalerne. Er der ikke plads, må der findes parkering i nabolaget.

 

HUSK

Hvis du vil være stemmeberettiget, SKAL du være tilmeldt foreningen.
Du skal både have betalt kontingentet enten via bankoverførsel eller MobilePay og have udfyldt denne formular: https://docs.google.com/…/1K967droSEiAtwPpH…/viewform…
Du kan læse mere om tilmelding her: http://einherjerne.dk/?page_id=32

 

To af bestyrelsesmedlemmerne vil sidde klar ‘i døren’ til at tjekke medlemskab og tage imod betaling, ved ønske om kontant betaling af medlemskab, samt tjekke MobilePay kvitteringer ved ‘sen’ indmelding. Du kan nå at tilmelde dig helt ind til kl. 17.30. Vi opfordrer folk til ikke at ‘hænge ud’ i indgangen, mens indtjekning pågår. På forhånd tak.

 

STILER DU OP TIL BESTYRELSEN MEN KAN IKKE DELTAGE PÅ DAGEN?

Det er ingen problem! Når du vælger at stille op til Bestyrelsen, opfordrer vi til at du fremsender en motivationstekst til Bestyrelsen. Du kan derudover også sende den til en god ven, som kommer til Generalforsamlingen, og som gerne vil tale din sag, eller få et Bestyrelsesmedlem til at læse din motivationstekst op. På den måde, stiller du op “In Absentia” og kan stadig blive valgt ind i Bestyrelsen.

 

SALG AF ØL OG SODAVAND

Til Generalforsamlingen vil der som altid være salg af Øl og Sodavand. Betaling foregår via MobilePay eller kontant betaling.
Lige som sidste år, opfordrer vi alle til at have forberedt sig så godt som muligt, ved at have gennemgået de forskellige dokumenter. Jo bedre I er forberedt, desto mere tid har vi bagefter, til at hyggesnakke. Årsregnskabet bliver ikke gennemgået punkt for punkt, det forventer vi at I selv har gennemgået, og hvis I har spørgsmål, stiller disse på Generalforsamlingen. Som til sidste Generalforsamling, har vi dannet et dokument til hjælp for at gennemgå Årsregnskabet.
Vi glæder os til at se jer til 2023 Generalforsamlingen.
Einherjernes Bestyrelse

Dato

10 feb 2023
Expired!

Tidspunkt

16:30 - 22:00
Lokalerne

Lokation

Lokalerne
Rytterknægten 1, 8210 Aarhus V
Kategorier

Arrangør

Einherjerne
Scroll to Top