Udlejning og events

Udlejning og events

Udover at arrangere aktiviteter for vores mange medlemmer, så kan DU også hyre foreningen til events eller leje noget af det udstyr som vi ejer. 

Kontakt foreningen på mail@einherjerne.dk for at høre mere. 

Polterabends, firma arrangementer, etc.

Står du og mangler et festligt indslag til din næste firmafest eller skal den næste polterabend være fyldt med orker, elvere, magi og kamp? 

Telte og boder

Det er muligt at leje nogle af de mange telte og boder som foreningen ejer. Disse passer perfekt til hvis du skal til et større scenarie og har brug for overnatning.

MARK huse

Skal du bruge en by til dit næste rollespilsscenarie? Einherjerne ligger inde med nok huse og bygninger til at bygge en hel middelalderby med plads til 200 personer på et par dage. Disse kan lejes, men kræver, at vi sender folk med til opsætning da de er pakket i 4 store containere.

ORK huse

Som en del af projekt ‘Orkerne Kommer’ fik Einherjerne midler til at bygge en ekstra stor container fuld af huse. Formålet med husene er, at de skal komme hele det danske rollespilsmiljø til gode. Så mangler du en by eller bare plads til 25-50 spiller, er der en nem og billig mulighed her.

NERF Guns

Vi ejer 25 NERF guns med matchende tilbehør som kan lejes og bruges til diverse arrangementer.

Scroll to Top