MARK Hus Flåden og Telte

Her på siden kan du få en oversigt over Einherjernes MARK hus flåde

MARK huse

Mark IV hus​

Mark IV huset så dagens lys for første gang til Einherjerne scenariet Dalens Døtre og var første gang foreningen lavede et modul hus, der kunne sættes sammen uden nogle former for værktøj, skruer eller bolte. Andre foreninger, bl.a. TRoA, har efterfølgende også bygget Mark IV huse.

Mark V hus

Mark V husene blev designet året efter til Einherjerne scenariet Anno Domini og ligesom dens forgænger er huset designet til at blive samlet uden værktøj. I modsætning til Mark IV’eren er siderne her af træ i stedet for stof. Mark V huset blev i årene efter rygraden og standard huset i Einherjernes Mark Flåde. 

Mark VI hus

Nogle påstod op til Einherjerne scenariet, Rænkespil og Troldtøj, at man ikke kunne designe et to etagers prefarb hus. Det kunne man nu godt…

 

 

Mark VII hus

Da behovet for større huse voksede og raftebygninger begyndte at falde i popularitet, måtte man lægge hovederne i blød for at designe et hus, der var stort, men som stadig var let at sætte op. Mark VII huset udemærker sig ved begge dele. Dog skal der bolte til at samle taget.

Mark Skur

Mark Skur er tænkt som at være et opbevaringssted for grej man ikke skal bruge i sit hus om dagen, som f.eks. sovegrej og madvarer. Flere har dog fundet ud af, at de rent faktisk også er rigtig gode at sove i…

 

Scroll to Top