Om Einherjerne

Einherjerne er en forening for live-rollespillere, brætspillere og figurspillere i Aarhus, og vi har eksisteret siden 1996.

Foruden liverollespil som foreningen er mest kendt for, mødes medlemmerne til vores mange forskellige aktiviteter. Mange mødes hver torsdag til at dyrke deres passion for figurspil som Warhammer 40k, A Song of Ice and Fire Tabletop, mens andre spiller forskellige brætspil om onsdagen såsom Battlestar Galactica, Betrayal at House on the Hill og Star Wars: Imperial Assault. Onsdage bruges også hyppigt til workshop hvor medlemmer kan få hjælp og sparring til de kreative projekter de brænder for. Endnu andre vælger blot at møde op for at snakke med de øvrige medlemmer og hygge sig med det.

Einherjerne arbejder ud fra princippet om de aktives demokrati – det vil sige at det er de aktive som bestemmer. Dermed kan man allerede fra den første dag som medlem, være med til at bestemme hvad der skal ske i foreningen.

Vi bruger sociale medier aktivt til at kommunikere og koordinere aktiviteter med vores medlemmer. Vi har derfor en række forskellige Facebook gruppe alt efter hvad du er interesseret i. Du kan også skrive til os på mail@einherjerne.dk

Einherjerne er medlem af landsorganisationen Bifrost, og derigennem medlem af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF). Yderligere er vi også medlem af Århus Ungdoms Fællesråd (ÅUF).

Scroll to Top