Bestyrelsen

Bestyrelsen

Einherjerne er drevet af en frivillig bestyrelse som bliver valgt hvert år til generalforsamlingen. 

Bestyrelsen består af 1 formand1 kasserer, 3-5 menige medlemmer, og 2 suppleanter. De har til opgave at stå for foreningens daglige ledelse og drift. Dette består f.eks. af indkøb af nye ting, skrive fondsansøgninger, holde kontakt med kommunen, etc. 

Alle medlemmer kan blive medlem af bestyrelsen ved at melde sit kandidatur ved nærmeste generalforsamling.

Bestyrelsen holder møde hver måned og du kan læse referaterne her

Formand

Kristian Holmslykke Østergaard

Kasserer

Mia Molberg Andersen

Mia har altid været glad for at arbejde med regnskab og budgetter og har derfor sprunget på posten som kasserer. I sin fritid har hun altid gang i mange forskellige kreative projekter inden for en lang række håndværk. Hun kan tit findes ude ved foreningens rollespilskampagne, hvor hun prøver mange nye roller og koncepter af, enten som spiller eller NPC. Når der ikke er live-rollespil at tage til, eller kreative projekter der skal færdiggøres, må hun nøjes med at spille bordrollespil med sin vennegruppe.

Menigt medlem

Anne Johansen

Anne er uddannet historiker, og har spillet Liverollespil siden hun var en ung pige. Hun er kreative og elsker specielt at lave tøj til rollespil, og er derfor indehaver af et helt bibliotek af forskellige sy mønstre. Hun er også den, som driver foreningens onsdags workshop, hvor hun deler ud af hendes store erfaring i grej/kostume produktion. Udover Liverollespil, spiller Anne også bordrollespil. Hun har mange års erfaring som arrangør af flere live rollespils scenarier for foreningen.

Menigt medlem

Christian Niclas Christiansen​

Christian er uddannet elektronisk produktudvikler og er bestyrelsens længst siddende medlem. Han har spillet rollespil i 13 år. Han bruger meget af sin fritid på at sy kostumer, støbe middelalder smykker og lave vilde elektronisk props. Han er ligeledes ofte at finde til foreningens kampagne, hvor han lufter foreningens farver som Averlænding.

Menigt medlem

Emil Sand-Jensen

Menigt medlem

Victor Lundhede Christensen​

Victor er uddannet indenfor Japanstudier og Informationsvidenskab, og har igennem en lang årrække har spillet rollespil. En kreativ sjæl der altid er frisk på at prøve nye håndværk af - om det er strikning, syning, fotografering eller musik - og til live har han ofte altid et nyt instrument med til at puste lidt liv i stemningen.
Til dagligt arbejder han som systemudvikler i en IT-virksomhed.

Suppleant

Katrine Müller-Eriksen

Suppleant

Michael Fack

Scroll to Top