Lokalerne

Lokalerne

Einherjerne har foreningslokaler til rådighed som kan anvendes af alle foreningens medlemmer. Det er her mange af foreningens aktiviteter foregår. For at få adgang skal der anvendes en nøgle som gemmes i en nøgleboks. Koden til denne kan findes i Facebookgruppen “Einjernerne – Nuværende medlemmer” som alle registrerede medlemmer kan blive en del af. Har du ikke Facebook, eller ønsker du ikke at benytte dette medie, kan du med fordel i forvejen, skrive til Bestyrelsen og anmode om adgang til lokalerne, hvorefter du får nærmere besked. Email sendes til: mail@einherjerne.dk 

Booking

Alle medlemmer må booke lokalene til brug af foreningsrelaterede aktiviteter. Dette kan f.eks. være at lave rollespilsgrej, afholde en brætspilsdag, spille figurspil eller male miniature figurer.

For at booke lokalerne, kontaktes bestyrelsen på mail@einherjerne.dk. Tjek aktivitetskalenderen inden du booker, så du ikke placerer en aktivitet ovnen i andres. Vær opmærksom på at kun fulde medlemmer må deltage gratis i arrangementer i lokalerne. Hvis der er ikke-medlemmer skal de som minimum betale 30 kr. til foreningen, da dette kræves af Aarhus Kommune. 

Ny i lokalerne?

Er du ny i foreningen eller har du aldrig besøgt vores lokaler er du altid velkommen til at komme forbi når der er foreningsaktiviteter. Som hovedregel er onsdag en god dag at komme på besøg. Du kan skrive til vores mail mail@einherjerne.dk hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have nogen som byder dig velkommen den første gang. 

Procedure for åbning/lukning af lokalerne

Som aktivitetsarrangør er der nogle retningslinjer man skal følge for, at vi alle kan benytte foreningslokalerne:

 1. …laves der som det første en lokaleseddel (forefindes i pulten, og skulle der uhensigtsmæssigt mangle lokalesedler, vil vi bede om at du tager udgangspunkt i de andre sedler, og skriver din egen, der er altid blankt papir i pulten). Her noteres dato og klokkeslæt, hvem der har åbnet, hvilket arrangement det drejer sig om samt hvem der er ansvarlig, og hvilken nøgle der er benyttet. Nøglenummeret står på selve nøglen.

 2. Husk at hvis det er lokalenøglen der er blevet brugt, at den ALTID sidder i klemme ved lokalesedlen, således vi ikke risikerer at nogen tager afsted fra lokalerne med lokalenøglen i lommen, og nogen efterfølgende enten ikke kan låse af, eller komme ind i lokalerne ved behov.

 3. Hvis noget af foreningen ejet interiør el.lign. går i stykker under arrangementet, vil vi gerne bede om, at der tages et billede og fremsendes til bestyrelsesmailen, så vi har mulighed for at udbedre skaderne hurtigst muligt.

 1. Alt hvad der har været i sving under arrangementet skal ryddes op og ryddes væk.
 2. Har kaffemaskinen været i gang? Sørg for at slukke den, skylle den af og smide kaffefilteret ud.
 3. Borde og stole stilles på plads.
 4. Der fejes og tørres borde af. Rene karklude forefindes i det høje hvide skab i tekøkkenet.
 5. Toiletterne tjekkes – at de ikke er efterladt med noget i kummerne, papir i håndvasken el.lign.
 6. Har der været brugt service til at lave mad el.lign., vaskes dette op og stilles på plads.
 7. Det viskestykke der er blevet brugt under opvasken, hænges op på den behørige krog inde over vores skraldespand ved tekøkkenet (der er kroge med ugedage), så ved vi nemlig hvornår det skal skiftes.
 8. Husk at tage det med du evt. har stillet i køleskabet af egne madvarer el.lign.
 9. Skraldespandene tømmes og smides i vores skraldespande (husk at sortere dit affald), der er anvist på skraldespanden, hvordan.
 10. Afslut lokalesedlen, ved at notere HVEM der har lukket arrangementet og aflåst lokalerne, samt tidspunkt og med hvilket nøglenummer.
 11. Husk at lås lokalerne og sørg for at lokalenøglen kommer sikker tilbage på plads
Scroll to Top