rollespil

Første Søndag

Kom og lav rollespil den første søndag hver måned.

Einherjernes Første Søndag er en liverollespils kampagne i Aarhus for unge fra 11 år og opefter. Hvis man er under 11, kontakt da os for at høre om dispensation.  Spillet centrerer sig omkring byen Weissburg og foregår i en Warhammer inspireret setting med alt hvad der hører sig til af sindsrige intriger, lyssky pak, heroiske kampe og okkult magi, i en fin balance imellem fantasien og det mere middelalderlige aspekt. Helt kort er vi i en afkrog af Grænserigerne styret af en lokal konge. I Grænserigerne skaber man sin egen lykke og ens status i sin hjemstat, har igen indflydelse her. Denne præmis giver gode muligheder for nye rollespillere og der er også adskillige erfarne spillerer til at hjælpe nye godt i gang, hvad end det er i diplomatiets kunst eller den blodige vej som kriger.

Kampangen løber af stablen den første søndag hver måned fra kl. 10. til 17 (Sluttidspunkt kan dog variere).

Man skal være medlem for at deltage i arrangementet hvis man er under 25, det koster 80 kr. første gang man deltager og dækker et basismedlemsskab af foreningen i et kalenderår. Herefter koster det 80 kr. at deltage pr. gang. Er man over 25 bliver man ikke basis medlem af foreningen, men ellers er alt det samme.
Det er gratis som Einherjerne-medlem at deltage (et fuldt einherjrnemedlemskab koster 650 kr. i året).

For mere information om dette rollespil henvises der til www.1søndag.dk, hvor regelsættet og yderlige information er tilgængelige.

Man kan kontakte Første Søndags styregruppe på 1soendag@einherjerne.dk

Lånegrej

Har du altid haft lyst til at prøve liverollespil, men ikke vidst hvordan du kommer i gang? Så har vi gode nyheder til dig. Rollespilskampagnen Første Søndag, har en grejbank af rollespilsudstyr, så det er super let for nybegyndere at komme ud og tage del i de spændende, anderledes og kreative fællesskaber, som rollespil kan være. Send os en mail på 1soendag@einherjerne.dk, og få nærmere information om, hvordan du kan låne tøj hos grejbanken. Udstyret skal afhentes onsdagen før spilgangen det skal bruges.

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Skema

Første søndag

11 - 12
Check-In
Vi tjekker folk ind, lavet våben og rustningcheck, samt gennemgår regler
12 - 12:30
Markslag
Vi laver markslag
12:30 - 16
Rollespil
Vi går ingame og starter vores rollespil

Dato

07 jul 2024

Tidspunkt

10:00 - 17:00

Pris

80,00 Kr.

Mere info

Læs mere her
Vestereng

Lokation

Vestereng
Vesterengvej 26, 8200 Aarhus
Kategorier
Læs mere her

Næste forekomst

Scroll to Top