Workshops

Onsdagsworkshop

Hver onsdag fra kl. 18 til kl. 23 afholder Einherjerne onsdagsworkshop, hvor medlemmer kan komme og få hjælp til diverse kreative projekter, hjælpe med forskellige foreningsprojekter, eller bare for at hygge og være i godt selskab. Projekter kan være alt fra at sy tøj, arbejde med læder, og lave smykker, til bygge trækister eller skære ting ud med lasercutter. Der vil altid være en workshopsansvarlig som kan hjælpe, og mange af vores ældre medlemmer elsker at hjælpe og assistere nye i gang.

Er du fuldt medlem, kan du deltage gratis, og ellers koster det 30 kr som betales til vores MobilePay. Den første gang du deltager det dog gratis.
Se næste workshop her

Læderworkshop

I Einherjerne har vi et stort bibliotek af lædermønstre som vi kan tilbyde vores medlemmer at få hjælp til at lave. Det er også muligt at købe materialer til disse projekter i lokalerne, i begrænsede mængder. Dette kan gøres enten til foreningens normale onsdagsworkshop eller til nogle af de særskilte læderworkshops som afholdes i løbet af året.

Ønsker du, at der igen skal laves en læderworkshop, kan du kontakte foreningens bestyrelse på mail@einherjerne.dk og høre om mulighederne

Kisteworkshop

Der er tidligere blevet afholdt kisteworkshop hvor der var mulighed for at lave trækister i to forskellige størrelse. Kisterne tog udgangspunkt i et design for vikingekister, blev bygget med brugte træhylder, og derefter smurt ind i en tjæreblanding for at hjælp med fugt.
Ønsker du, at der igen skal laves en kisteworkshop, kan du kontakte foreningens bestyrelse på mail@einherjerne.dk og høre om mulighederne

Har du lyst til at lave en workshop?

Har du en ide til en workshop som du gerne vil arrangere og stå for? Så skal du endelig bare kontakte foreningens bestyrelse på mail@einherjerne.dk for at få workshoppen i foreningens aktivitetskalender og for at høre i forhold til økonomi, hvis der er behov for at købe ting. Du kan her også få hjælpe i forhold til reklamering af workshoppen.

Vi ser frem til at høre dine ideer!

Scroll to Top